Geomundos
Amigos en Geomundos
Mensajes en Geomundos
Actividad en Geomundos
Ranking en Geomundos
Visitas en Geomundos
Favoritos en Geomundos
Buscar
Cargando contenido
El secret dels rovellons | Librería en Geomundos

Librería


Inicio > Deportes > El secret dels rovellons

El secret dels rovellons

El secret dels rovellons

Un libro de Marc Estévez Casabosch editado por Ara Llibres. Catalán. 31 de agosto de 2010. 184 páginas. Rústica (tapa blanda). Deportes. ISBN: 9788492907632.


¡Compártelo!18,05 €

Buscar y comparar precios

Els secrets dels rovellons és el camí més fàcil i apassionant per trobar els bolets més buscats! 32 rutes inèdites, explícites i concretes que fan el llibre una fórmula innovadora per anar a buscar bolets, a més d'una gran eina per entendre el món ric i divers que els envolta. En cada capítol, corresponent a un tipus de rovelló en concret, s'hi explica amb tota mena de detalls les curiositats del seu entorn i els elements que l'integren: altres bons bolets que l'acompanyen, bolets tòxics i no comestibles, plantes, sòls i un llarg etcètera de coneixements que, sens dubte, mereixen ser devorats pel lector. Inclou mapes detallats i fotografies descriptives, a més de propostes gastronòmiques per si us agafa gana després de la recerca. I si aneu amb nens esteu de sort, perquè 16 de les rutes proposades s'han pensat especialment per poder-les descobrir amb els més petits de la casa.Fotos


Dónde comprar este libro
18,05 €
Fnac España
18,05 €
Amazon.es España
18,23 €
El Corte Inglés España
19,00 €
Casa del Libro España
19,00 €
Iberlibro España

Otros libros relacionados...
Les millors rutes per trobar bolets: Amb tots els mapes i secrets que necessites El rey del petróleo El ruido y la furia El señor de los vampiros

¿Te ha resultado interesante?

Los documentos que marques como interesantes quedarán guardados en tus Favoritos. ¡No te pierdas lo que más te interesa y tenlo siempre a mano!


0
 
0

Tu opinión importa

Escribe tu opinión

Para poder comentar este artículo tienes que identificarte como usuario del portal. Si aún no estás registrado puedes crear tu cuenta gratis en menos de un minuto.

 

Publicidad

Destacados